Het team van Duurzamer Nederland

Sinds 2003 zijn wij actief in de bouw & installatie sector onder de naam Technisch Beheer Bor. Na 20 jaar zijn wij gegroeid van renovaties naar het jaarlijks realiseren van meerdere nieuwbouw woningen. Duurzamer Nederland is het dochterbedrijf dat hieruit geboren is, Volledig gericht op duurzaamheid.

Over ons

Wie zijn wij

Duurzamer Nederland

Duurzamer Nederland is een dochterbedrijf van het gerenommeerde Familie bedrijf Technisch Beheer Bor. Tijdens onze jaren als project ontwikkelaar hebben wij Nederland zien ontwikkelen tot een van de voorlopers in Europa op het gebied van duurzaamheid.

Dit werd binnen ons vak zo’n belangrijk aspect dat wij hebben besloten een verlengstuk van ons bedrijf te Creëren, volledig gericht op het verduurzamen van bestaande en nieuwbouw woningen en bedrijfspanden. Om op deze manier ons steentje bij te dragen met verduurzamen, en ervoor te zorgen dat talloze gezinnen geld kunnen besparen, Is voor ons het mooiste gevoel dat er is!

Groene Groet,

Duurzamer Nederland

office content 1 office content 2

Onze experts helpen graag

Wilt u een expert spreken? Vul dan het contact formulier in en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Wij zijn online

Contact met een expert?

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

dienst

Laadpalen

Slim, snel en goedkoop laden. Zorgeloos en efficiënt opladen met onze geavanceerde laadpalen.

dienst

Zonnepanelen

Stroom uit de zon halen! Flink besparen met de energie van de toekomst? Onze duurzame zonnepanelen hebben het hoogste rendement en gaan lang mee. Lees meer over de mogelijkheden.

dienst

Airconditioning

Koelen of Verwarmen? Verwarmen & koelen doormiddel van airconditioning is erg duurzaam en een geweldige manier om uw zonnestroom te gebruiken!

Reviews

Klantenvertellen

feature image