Kozijnen

Duurzamer Nederland is gespecialiseerd in het vervangen van kunststof, aluminium en houten kozijnen. gecombineerd met leuke extra’s zoals horren en plissé deuren.

icon

Maatwerk kozijnen

icon

HR+++ Glas

icon

Binnen 1 dag gemonteerd

icon

30 Jaar ervaring

Vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

De voordelen van nieuwe kozijnen

  • Hogere isolatiewaarde
  • Verbeterde veiligheid
  • Minder onderhoud
  • Langere levensduur
  • Verbeterde esthetiek
  • Binnen 1 dag gemonteerd
Content image

dienst

Houten kozijnen

Natuurlijke houten raamkozijnen voegen een uniek en karakteristiek element toe aan uw huis vanwege hun individuele nerfpatronen. Het natuurlijke materiaal biedt een warme uitstraling die niet alleen tijdloos is, maar ook de mogelijkheid biedt om gemakkelijk te worden aangepast en van kleur te veranderen, waardoor u uw huis naar wens kunt aanpassen en upgraden.

dienst

Kunststof kozijnen

Kunststof biedt talloze voordelen en is een uitstekende keuze voor kozijnen. Het grootste voordeel is het lage onderhoud dat nodig is. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft u kunststof niet om de paar jaar te schilderen of bij te werken, en het is volledig bestand tegen houtrot en schimmelvorming. Slechts eenmaal per jaar reinigen met wat water en een zachte doek is voldoende om ze in optimale staat te houden. Bovendien biedt kunststof een breed scala aan kleuren en ontwerpen, van moderne kleuren tot een houtnerflook, waardoor u kunt kiezen wat het beste past bij de stijl van uw huis.

dienst

Aluminium kozijnen

Aluminium raamkozijnen bieden een eigentijdse uitstraling met slanke profielen, waardoor uw ramen een stijlvolle flair krijgen. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk: in tegenstelling tot hout hoeft u aluminium niet te schilderen; af en toe reinigen is voldoende om ze in topconditie te houden. Dit duurzame metaal gaat jarenlang mee en kan gerecycled worden, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is, vooral als u kiest voor raamkozijnen van gerecycled aluminium.

Onze experts helpen graag

Wilt u een expert spreken? Vul dan het contact formulier in en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Wij zijn online

Contact met een expert?

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Reviews

Klantenvertellen

feature image

Veelgestelde vragen

Wat zijn nieuwe kozijnen met dubbel en triple glas en waarom zijn ze belangrijk?

Nieuwe kozijnen met dubbel en triple glas zijn ramen met geavanceerde isolatietechnologieën, zoals dubbele of driedubbele beglazing, die ontworpen zijn om warmteverlies te verminderen en energie te besparen. Ze zijn belangrijk omdat ze de energie-efficiëntie van een huis verbeteren, de geluidsisolatie verbeteren en zorgen voor een comfortabeler binnenklimaat.

Wat zijn de voordelen van het installeren van nieuwe kozijnen met dubbel en triple glas?

De voordelen zijn onder andere lagere energiekosten, verminderde geluidsoverlast, verbeterd comfort in huis, verhoogde veiligheid en beveiliging, en een verbeterde esthetiek van het huis.

Wat is het verschil tussen dubbel en triple glas?

Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen met een tussenruimte gevuld met lucht of gas, terwijl triple glas bestaat uit drie glaslagen met twee tussenruimtes gevuld met lucht of gas. Triple glas biedt een hogere thermische isolatie dan dubbel glas, maar kan duurder zijn en vereist mogelijk aanpassingen aan het kozijn vanwege het extra gewicht.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening door nieuwe kozijnen met dubbel of triple glas te installeren?

De besparingen kunnen variëren, maar gemiddeld genomen kan de installatie van nieuwe kozijnen met dubbel glas leiden tot een besparing van 10-20% op de energierekening, terwijl triple glas nog hogere besparingen kan opleveren, mogelijk tot 30%.

Zijn er subsidies of financiële stimuleringsmaatregelen beschikbaar voor de installatie van nieuwe kozijnen met dubbel of triple glas?

In sommige regio’s kunnen er subsidies, belastingvoordelen of financiële stimuleringsmaatregelen beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen, waaronder de installatie van nieuwe kozijnen met dubbel of triple glas. Het is de moeite waard om lokale programma’s te onderzoeken om te zien of u in aanmerking komt voor financiële steun.

Hoe lang duurt het voordat de kosten voor nieuwe kozijnen met dubbel of triple glas zijn terugverdiend?

De terugverdientijd kan variëren, maar over het algemeen kunnen de kosten binnen 5 tot 10 jaar worden terugverdiend, afhankelijk van factoren zoals energieprijzen en de kwaliteit van de isolatie van het huis.